Kalender kleine oplage

Kleine geprinte oplage maken we op 300 gr HVO.

Wellness & Outdoorliving

A5 notitieblokken voor Wellness & Outdoorliving in Joure. Zwart/wit geprint op 90 gr HVO. Aan de bovenkant gelijmd.

Eetcafé de Lutine

Eetcafé de Lutine op Vlieland is goed voorbereid door tijdig een groot aantal registratieformulieren te laten maken.  A6 notitieblokken met 100 formulieren per blok op 120 gr HVO. 

Garenloos gelijmde werkboeken

Jaarlijks verzorgen we een groot aantal werkboeken. 

Visitekaartjes spot UV

MdeHaan klusbedrijf in Sneek is in de zomer van 2020 gestart en onderscheid zich met deze hoogwaardige Spot UV visitekaartjes.

Bornego College

Het Bornego College laat regelmatig vrolijk kaarten door ons drukken. 

One Way Vision

Clafis IngenieusDe voordeur en ramen van Clafis Ingenieus hebben we voorzien van One Way Vision. 

Stoepbord

Barbier Charisma heeft een stevig buizenframe als stoepbord voor zijn winkel staan. De spandoeken zijn omzoomd en hebben ogen om de 30 cm.

Rotterdamsche LLoyd

De leden van de Koninklijke Rotterdamsche LLoyd konden via de stichting een bedrukte trui bestellen. Op de video kunt u zien hoe het bedrukken van kleding met vinyl in zijn werk gaat.

Akeo – Auto reclame

De bus van Akeo Allround Bouw hebben we van  reclame voorzien. De reclame in drie verschillende kleuren vinyl valt goed op geeft een professionele uitstraling.

Veiligheids ruitfolie

Op de ruiten, van een nieuwe productieruimte, van Yme Kuiper hebben we veiligheids folie aangebracht. Deze folie zorgt ervoor dat gebroken stukken glas bij elkaar worden gehouden. Daarnaast zorgt het voor minder UV en wamte in de ruimte.